Jump to content
Cover for Mellan dig och mig
Isbn: 978-91-7719-179-7
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels
Accessible since: August 2023
Narrator: Charlotta Åkerblom
Length: 11 hours 13 minutes

Audiobook

Mellan dig och mig

En kvick, smart och känslosam kärlekshistoria med precis rätt mängd brittisk sälta.

När Roisin och hennes pojkvän Joe bestämmer sig för att följa med sina vänner ut på landet en helg har de tre saker att fira: en födelsedag, en förlovning och premiären av tv-serien som Joe har skrivit. Men under helgen ökar spänningarna mellan dem, och Roisin börjar tvivla på deras framtid ihop. Konflikten bryter ut på riktigt när det första serieavsnittet sänds och Roisin inser att Joe har använt deras relation som grund för handlingen.

Arg och uppriven bestämmer Roisin sig för att tillfälligt flytta hem och hjälpa till på familjens pub. Men problemen följer efter och varje vecka sänds nya avsnitt där hon tvingas se på hur hemligheter, svek och otrohet avslöjas för allmänheten – och för henne själv. Men är allt verkligen baserat på verklighet? När en av Roisins gamla vänner dessutom dyker upp tar livet plötsligt en oväntad vändning.

“McFarlane är en mästare på att skriva lättsamt om tunga ämnen (…) Galen i dig är lysande. Det glimrar om precis allting!” Ihyllan.se

“Mhairi McFarlanes stil är klockren – hon får en att skratta, men hon får en också att känna. Jag avgudar henne!” Sally Thorne, författare

Mhairi McFarlane debuterade med You Had Me At Hello som blev en omedelbar succé och sedan dess har hon skrivit en lång rad hyllade romaner som översatts till svenska, senast Galen i dig (2022). McFarlane bor i Nottingham med sin man och deras katt. Hennes förnamn uttalas Vä-ri.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone