Jump to content
Cover for Dödlig lögn
Isbn: 978-91-8031-168-7
Publisher: Bokfabriken
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2023

E-book

Dödlig lögn

Mickey Gibson, före detta New Jersey-polis, kombinerar livet som ensamstående mamma med distansarbete online. Efter att ha blivit övergiven av sin man har Gibson tvingats ge upp sin karriär inom polisen. För att försörja sina två barn arbetar hon istället på distans som privatutredare för ett företag inom skuldindrivning.

När en av företagets administratörer, Arlene Robinson, ringer upp Gibson och ger henne ett nytt uppdrag ser Gibson en chans att dra in extra pengar. Gibson ska besöka en fastighet och upprätta ett enkelt utmätningsprotokoll över inventarierna. I stället klampar hon rakt in ett mordfall när hon påträffar de förtorkade kvarlevorna efter en mördad man. När polisen tillkallats och kontrollerat Gibsons uppgifter visar det sig att det inte existerar någon Arlene Robinson på företaget som hon arbetar för. Vem var kvinnan som gav henne uppdraget och varför? Vem var den mördade mannen?  

När hon på nytt blir kontaktad av Robinson är det början på en dödlig katt- och råttalek där Gibsons tidigare kamp mot den organiserade brottsligheten i New Jersey på nytt hemsöker hennes liv.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone