Jump to content
Cover for Älskar kanske
Isbn: 978-91-2714-667-9
Publisher: Natur & Kultur
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: September 2022

E-book

Älskar kanske

Är kärlek alltid härlig eller kan den också vara jobbig, något man helst skulle slippa? Känner alla kärlek på samma sätt och vad är det för skillnad på att bara vara kär i någon och att älska hen? Hur blir man ihop och vad gör man egentligen då?

Sådant tänker Paola på nu för tiden. Det verkar vara mycket kärlek runt omkring henne, men också mycket hemligheter. Varför kommer mamma hem alldeles fnittrig efter sina tangokvällar och varför behöver storebror Mille plötsligt Paolas hjälp att välja ut en bra tjejpresent? Själv kan Paola inte sluta tänka på Benji, men är det han eller någon annan som har lagt ett armband i Paolas sko?


Böckerna om Paola Persson Peroni är vardagsnära berättelser om kompisrelationer för 6-9 år.

 

Sagt om tidigare böcker

”Emi Guner har ett fint öga för små men ack så viktiga detaljer i vardagen och livet, och Maja Säfströms finurliga bilder går hand i hand med den blicken. Härlig vardagsdramatik, för vi vet ju att vardagen ofta är högst dramatisk.”
– Vi läser


”En superfin berättelse om livet på lågstadiet och om vänskap och vikten av att få vara sig själv.”
– Sydsvenskan


”En väldigt fin berättelse. Att den är kryddad med Maja Säfströms charmiga illustrationer är inget annat än genialiskt. Rekommenderar! 5 av 5!”
– @enforbannadpoddLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone