Jump to content
Cover for Blind vrede
Isbn: 978-91-6424-422-2
Publisher: Piratförlaget
Category:
Crime & Mystery Society & Culture
Accessible since: March 2022

E-book

Blind vrede

”Thunberg Schunke lyckas åter förmedla en intressant och skrämmande berättelse där kriminaliteten förgrenar sig över nationsgränser…”

Göteborgsposten

En våg av skrämmande våldsbrott drabbar Europa. Varje gång återfinns samma märkliga symbol. På Eurojust i Haag tillsätts en utredningsgrupp med den svenska åklagaren Esther Edh i spetsen.

Spåren leder snart till södra Sverige och en andlös kamp mot klockan inleds för att förhindra fler våldsdåd. Men jagar man en ensam gärningsman? Eller är det starkare krafter som drar i trådarna?

Samtidigt lever den italienska åklagaren Fabia Moretti under dödshot från maffian. När hennes hemliga förflutna kommer i kapp tvingas hon att en gång för alla konfrontera sina demoner.

Blind vrede är en dramatisk och mångbottnad thriller om den explosiva vrede som döljs i samhället och om vad som kan utlösas när en grupp gränslösa människor finner varandra. Det är samtidigt en gripande berättelse om individuell moral och vårt behov av mänskliga relationer.

Blind vrede är den fjärde fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone