Jump to content
Cover for Två små riddare
Isbn: 978-91-7813-800-5
Publisher: Lilla Piratförlaget
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: February 2022
Narrator: Sissela Kyle
Length: 22 minutes

Audiobook

Två små riddare

Av författaren till böckerna om Bockarna Bruse!

Kling, klang, klink, klånk! Riddarna ger sig av till den stora riddarturneringen i Klampenborg. Eller ... inte alla riddare. Riddare Rosenbuske och riddare Krasch-Bang dröjer sig kvar i omklädningsrummet, de är inte alls sugna på turnering. Dessutom kan Rosenbuske inte bestämma sig för om han ska välja de leopardmönstrade stövlarna eller de svarta, spetsiga. Just då kommer självaste chefen -- Kungen.

Prinsessan är borta! Antagligen tillfångatagen i drakens grotta. Två riddare måste rädda henne omedelbart ... Och eftersom alla andra är på turneringen finns det ju bara två tillgängliga kandidater: Rosenbuske och Krasch-Bang. Motvilligt beger sig de två riddarna iväg -- en drake är ju inget gosedjur direkt. Och inte är de särskilt intresserade av prinsessor heller.

Bjørn F. Rørvik är författaren som fått hundratusentals barn att kikna av skratt genom sina böcker om Bockarna Bruse. Nu presenterar han en ny galet rolig äventyrssaga om två riddare och en försvunnen prinsessa! Med bilder av Alice Lima de Faria och i översättning av Pija Lindenbaum.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone