Jump to content
Cover for De överlevande
Isbn: 978-87-4280-193-2
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2020
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 11 hours 31 minutes

Audiobook

De överlevande

Tre barn, alla främlingar för varandra, blir sammanförda genom till synes slumpmässiga och mycket blodiga händelser. Ensamma och föräldralösa tas de emot som elever på Evensong, en internatskola för känslomässigt traumatiserade barn som ligger isolerad på landsbygden i Maine.
Rättsläkaren Maura Isles har redan en länk till skolan. Julian “Råttan” Perkins, den sextonårige pojken hon träffat i samband med ett tidigare fall, är bosatt på skolan. Men Maura Isles misstänker att Evensongs grundare utnyttjar skolan till att främja sina egna syften. Och hennes oro växer när kriminalinspektör Jane Rizzoli får uppdraget att utreda ännu ett mordförsök riktat mot ett av de föräldralösa barnen.
Vad Rizzoli och Isles snart upptäcker är att inte ens en skola som skyddas av låsta grindar och djupa skogar kan värna sig mot alla hot. När tre blodiga dockor hittas upphängda i ett träd måste de ta itu med det som pågår … och först av allt ta reda på om hotet kommer utifrån – eller finns inne i skolan.

”Gerritsen har förmågan att skapa övertygande gestalter och mystifi erande intriger som förefaller rättframma men samtidigt bländar med sina komplikationer och vändningar.”
ASSOCIATED PRESS

”En spännande och överraskande kriminalroman … En central bok i en serie som hela tiden blir bättre och bättre.”
BOOKREPORTER

“Intelligent och obarmhärtigt realistisk”
SUNDAY EXPRESS

“Gerritsen skruvar skickligt upp spänningen ända fram till den andlösa upplösningen.”
BOOKLIST

“En av de mest mångsidiga rösterna i vår tids spänningslitteratur.”
PROVIDENCE JOURNAL

Tess Gerritsen är läkare och bestsellerförfattare. Hon utgav sin första roman 1987 och inledde 2001 serien om Rizzoli & Isles. Hennes böcker har utgivits i 40 länder och sålts i över 30 miljoner exemplar. Tess Gerritsen har nu slutat praktisera och ägnar sig på heltid åt sitt författarskap. Hon är bosatt i Maine.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone