Jump to content
Cover for Charlie, Charlie, är du där?
Isbn: 978-91-7827-047-7
Publisher: Bonnier Audio
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: June 2018
Narrator: Jeanette Holmgren
Length: 15 minutes

Audiobook

Charlie, Charlie, är du där?

Greta älskar sin mystiska skola. Nästan varje dag händer det något spännande. På rasten håller vaktis på att måla om det gamla förrådet. Solen skiner från en klarblå himmel och luften är varm. Men helt plötsligt och från ingenstans sveper en kall vind förbi. Himlen mörknar och det börjar regna! Alla ryser. Vad händer?

Sally, som är några år äldre, är inte förvånad över regnet. Det har Charlie berättat om. Charlie är en ande som vet allt! Kan det stämma det som Sally säger? Finns verkligen Charlie? Efter skolan ska Greta och kompisarna försöka få svar ...

Följ med till skolan där man kan höra väsande andetag, lätta steg bakom sig och skratt som får håret att resa sig. Det är spökena! De gömmer sig överallt. Katarina Genars serie ”Mystiska skolan” är rysmysiga och lagom läskiga ljudböcker med extra mycket ljud.

Charlie, Charlie är du där? är den sjätte fristående boken om kompisarna Greta, Malte och Teo i ”Mystiska skolan”. Lyssna också på: Svarta madam, Anden i glaset, Spökhunden, Pianot på vinden och Spöksången.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone